Joomla flat logo en

Website en/of webshop voor MKB, vereniging of stichting


Een website bouwen is geen ingewikkelde zaak. Zeker niet als als basis het Joomla Content Management Systeem (CMS) wordt gebruikt.

Dit CMS is gratis en wordt continue verbeterd en vernieuwd. Zeker nu internet bijna permanent aangevallen via zwakke punten in websites is het nodig om alert te blijven.

Voor MKB-ers die een webshop overwegen is Joomla met VirtueMart een mooie combinatie. Voor verenigingen en stichtingen is een donatiepagina (met iDeal) of een kaartverkooppagina (ook met iDeal) een hele goede mogelijkheid. Voor donaties en kaartverkoop wordt dan een formulier gemaakt met daaraan gekoppeld een iDeal betaling.

Lees hieronder welke voordelen het Joomla CMS heeft een aantal grote voordelen:

  

1. Gratis (Open Source)

Joomla is een Open Source CMS systeem met vele gebruikers dat actief verder wordt ontwikkeld. U betaalt dus geen dure licentierechten voor een programma.

 2. Stabiel en krachtig

Joomla is een stabiel, betrouwbaar en krachtig CMS systeem. Joomla! heeft veel prijzen gewonnen en wordt geleid door een internationaal samenwerkingsverband van meer dan een half miljoen actieve gebruikers.

3. Zelf inhoud aanpassen

U kunt uw eigen website aanpassen. Als u met Microsoft Word kunt werken, kunt u ook artikelen en foto's toevoegen en bijwerken in Joomla. Ook menu items kunt u toevoegen of aanpassen.

4. Onafhankelijkheid

Joomla heeft een grote gemeenschap van ontwikkelaars. Dit zorgt voor u als opdrachtgever voor een ruime keuze in specialisten en biedt u dus onafhankelijkheid.

5. Flexibele functionaliteiten

Voor Joomla zijn momenteel bijna 8.000 officiele extensies beschikbaar. Deze zorgen voor extra functionaliteiten zoals een nieuwsbrief, een webshop, foto slideshow, agenda, etc. Joomla is dus zeer flexibel en groeit mee met uw wensen en behoeften.

 6. Gebruikersbeheer

Er kunnen meerdere redacteuren actief zijn op 1 Joomla website, met verschillende gebruikersrechten. Tevens is het mogelijk bepaalde pagina's van uw website alleen zichtbaar te maken voor geregistreerde gebruikers.

© 2021 RACHNA WEBDESIGN. ALL RIGHTS RESERVED.